Nice to meet you

Jerney van der Kooi

About

Hey, mijn naam is Jerney

Hi! Mijn naam is Jerney en ik ben de founder van Social Possibility. In de tijd dat ik werkzaam was als content creator bij een beveiligingsbedrijf viel mij op dat veel vergelijkbare bedrijven uit deze branche achter blijven op het gebied van social media. Zonde, als je het mij vraagt. Een grote en dynamische branche met juist zó veel potentie om goed te scoren op de socials. Veelzijdige projecten, boeiende verhalen en meer dan genoeg informatie om te delen met volgers. Dat kun je niet laten liggen.

De combinatie van mijn ervaringen in deze branche en de kennis die ik meeneem vanuit mijn opleiding, vormen de perfecte fundering voor Social Possibility. Een jong en creatief contentbureau gespecialiseerd in bouw en techniek die jouw online presence naar een hoger level gaat tillen.

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een kennismakingsgesprek in en samen bekijken we de mogelijkheden.

Sectoren

Contentcreatie op maat voor jouw bedrijf

Social Possibility begrijpt de specifieke behoeften van de bouw-, infra- en technieksector als geen ander en daardoor kunnen we altijd hoogwaardige, relevante en boeiende content leveren die jouw publiek aanspreekt. Van unieke dronevideo’s tot spraakmakende projectfoto’s: wij zorgen ervoor dat jouw vakmanschap het verdiende podium krijgt.

Aannemers

Aannemersbedrijf Goudriaan

Staal

Verdo Staal

Infra

GM Damsteegt BV

Laatste projecten

Onze recente successen

Benieuwd naar ons werk? Neem een kijkje in ons portfolio, waar we het
vakmanschap van onze opdrachtgevers een podium geven.

Klaar om de social media marketing van jouw bouwbedrijf uit te besteden aan een vakkundige partner?

We komen graag met je in contact!

No strings attached.